keresés
 


Bejelentkezés
 
E-mail cím
 

 
Jelszó
  

 

 

 

 

 
Vissza a főoldalra >>
Több (Politikai viccek)
 
Ígéretek, fohászok, megállapítások és kérések egy leendő választás kapcsán

1., Ígérem fiúk, ha nyertek, sok városban a frissen cserélt, hidegfényű világítást felmelegítem, és máris jobban érzik magukat a polgárok.

2., Annácska, nagyon szeretném, ha bekerülne! Annyi, de annyi együttülésünk lenne a Parlamentben, hogy csak na!

3., Ne hozzatok még egy embert, vagyunk elegen!

4., Az a kérésem hozzád Uram, adj nekik még egy szelet kenyeret, mert szemmel láthatóan nagyon éhesek. Én inkább lemondok az én szeletemről, nehéz azt látni, ha másik alig kap és éhezik.

5., Senki se érjen hozzám, mert rögtön belenézek az előző évi bevételeidbe és jaj neked, ha csak egy tallér eltérés is van!

6., Annuska, szeretném, ha sikerülne, akkor mindig előttem lenne, és én szorosan maga mögött! Így mindenki láthatná, ha nagy szemeket mereszt.

7., Jól illünk egymáshoz: én hozzád, a pénz hozzám, a vagyon a családhoz, a jövő meg nagy ívben …

8., Az emberek azt hiszik, mi teljesen hülyék vagyunk. Azért mert a legtöbbször egy kérdésre csak nézünk, el a kérdező feje felett, mintha a távolban egy fehér vitorla, vagy egyszerűen csak rázzuk a fejünket, ebben a nagy szélben az ember a saját szavát se érti, hát még másét! És közben sietünk, mert rá nem érünk, megyünk a pszichiátriára. Ott azt kérdezik, hányat mutatok, mi meg: vigyék ezt az embert, mert meg akart ütni, és obszcén dolgokat mutogatott, alig tudtam kitérni előle.

9., Találtam egy táborban egy zászlót, de olyan régi volt, és mégis minden emlékem előjött egy pillanat alatt. Akkor itt még sokan táboroztak, ma alig lötyög néhány alak a zászlófelvonások alatt, és átkoz engem, mintha én tehetnék róla, hogy megszűnt az úttörőlét!

10., Kedvünk szottyant, és minden, de minden korlátot lebontottunk. Ami maradt, azon a sportolók edzettek, az övéket majd holnap hordjuk el.

11., Annácska, ha velünk lenne, két dinnye közt beeshetnénk a Pokolba.

12., Semmi sem tart minket vissza attól, hogy valami visszatartson minket valamitől. Ugye mennyire világos, a kis hülye riporter meg nézett, mint Jenő a moziban, miért kapja ezt arra a kérdésre válaszként, hol a lé!

13., Milyen egészségügy? Se egészség, se ügy, együtt meg: nonszensz.

14., Ígérem, nem változok meg. Ti fogtok megváltozni.

15., Azt kérem tisztelt választópolgárok, szavazzanak rám. Az indokom: ha nem rám szavaznak, egy S. nevű öregúr lesz itt a helytartó.

16., Kérem, kérem, ideadod azonnal!

17., Naja, gázt szerelni mindenki tud, de hogy a csövekbe aztán gáz is legyen, ahhoz csak mi értünk. Aztán meg arról fecsegni, hogy gáz van, na ez mindennek a teteje.

18., Életedben nem volt egy egyenes mondatod! A fehérre állandóan feketét mondtál, a sötétre mindig világosat, most meg azt várod tőlem, mondjam meg, hová vittem a nyugdíjból megspórolt kis pénzecskémet.

19., Nem akarok próféta lenni, megelégszem a miniszterelnöki poszttal!

20., Add már Uram az elsőt! Bocs, nyelvbotlás volt, az esőt!

21., Nincs is rokonságom, ez csak a média rögeszméje. Este, ha a fárasztó munkából hazatérek, a templom egere gyújt nekem mécsest, ha még van mécses! A gázról most nem kérdeztek, tehát arról amúgy sem szóltam volna.

22., Nincs hétköznap, szerényen csak annyit, ebben az országban minden nap ünnep van, ünnep, mert mi vagyunk, és remélem, még sokáig leszünk. A karácsonyt majd utána ünneplik meg!

23., Annuska, ha maga mondjuk, nem elmenne, hanem bejönne, lenne magácskának a költségvetésben egy külön fejezet. Nehéz lenne nevet adni neki, de mondjuk, a széleskörű és sokszereplős mélyfúrás állami feladatainak ellátására biztosított összeg szerény kitétele megfelelne.

24., Ide nem jön senki! Mi megyünk! És punktum!

25., Anni drága, szeretnék magával szorosan együttműködni!

26., Ne tagadjuk, kell nekünk egy Kelemen. Az előzőt hagytuk befalazni, nehogy az aktuálisat meg hagyjuk megfúrni. Mi mindenre odafigyelünk!

27., Az emberek érdeke a mi érdekünk is. A háttérből: ezt az embertelenséget!

28., Mit fütyül, maga idióta? Ha nem tetszik, kérjen menedékjogot!

29., Nem mi engedtük be őket, ők akartak mindenáron, 50 milka volt, idejönni.

30., Apa, olyan sötét van, hogy nem tudom ezzel az ócska csúzlival kilőni az égőt.
31., Svájc? Oda nem viszünk pénzt! Annyi van nekik, mint a pelyva, még a végén a tehenekkel etetik fel a mi megspórolt filléreinket, pardon, a tallérjainkat!

32., A nejem mindig azt mondja, egyáltalán nem vicces. Hát nem is nevetek rajta!

33., Misén voltam, de a müezzin hangjára nem a pártvezér rohant elő, hanem vörös fejjel a sekrestyés. Mondtam nektek, Atif, ha még egyszer itt bohóckodtok, lenyelitek az ostyát.

34., A végeredmény nem hagyott kétséget afelől, hogy az eredmény elemzésénél nem hagyjuk ki az eredményből levonható ama következtetést, hogy a végeredmény végül a végén következett be. Ezzel nem akarok nagyon előreszaladni, de világosan látszik, csak az nem fogadja el ezt a végkövetkeztetést, aki nem szimpatizál velünk. Ha pedig nem akarja, hogy mi végezzük a felelősségteljes munkát, akkor fogalmazza át az előző mondatokat. Na látják, hogy mi vagyunk erre a posztra a legalkalmasabbak!

35., Ne gyere nekem a logikával, mondja a logikatanár felesége, és jól fejbe vágja a férjét egy a kezébe eső tárggyal. Aznap a logikus férj, már senkivel sem tárgyal.

36., Nusika, menjünk a büfébe narancsot majszolni! Maga kis ellenzéki!

40., Na ebből elég volt! Már megint Te mész a postára a csomagodért! Miért nem jön a posta teérted? Még a bélyeget is kifizetném nekik, csak vigyenek már!

41., Nusikával egész éjjel az előterjesztésről tárgyaltam, ezért kérem az éjszakai pótlékot és benzinpénzt is, nem vagyok sas, hogy repülni tudjak.

42., Az összes miniszterelnök letette a hivatali esküt, ám senki sem akarta utánuk felvenni.

43., Szédítő távlatok állnak előttünk, mondta a szakadék szélén.

44., Itt mindenkinek dolgoznia kell, mondta a társainak, aztán elővette a fúrót, és elkezdte a mackós a munkát a legbelső
teremben.
45., Nekem ne hivatkozz Belgium fővárosára, itthon maradsz, és pucolod a krumplit!

46., Nem mégy ma a Parlamentbe! A múltkor is azzal a nővel bújtatok össze, és milyen szorosan! Azt hiszed, nem láttalak a tévében! Majd kiesett a szemed, pedig a szervnagyítás káros hatásairól volt szó.

47., Lajos, csak akkor lehetsz miniszterelnök, ha megígéred, hogy te viszed le a szemetet. A tévében meg majd ügyesen kommunikáljuk.

48., Senki sem lehet próféta a saját hazájában, mondta a próféta, majd elhagyta az országot.

49., Fiam, nem kell több disznó, van így is épp elég- mondta az anyuka a képviselő úrnak.

50., Aki nem tanul, az nem tudja elolvasni, mi áll a diplomájában.

51., Drágám, mennyire aktív a férjed, amióta a szőke nő mellett ül!

52., Az ellenzék azonnal mondjon le!

53., Aki nem hisz nekem, az festi magát. Mi van veled Lajos, olyan szürke vagy, nem érzed jól magad?

54., Megígérem, hogy a következő költségvetésben erre is gondolni fogunk. Akkor már ebben a rovatban egy tallér sem lesz!

55., A gazdaság szárnyal. Teszed le, Ikarusz!

56., Add Uram, hogy békében elmehessenek! Jöhetek, drágám?

57., Lujza, mondtam neked, hogy ez a hely nem neked való, csupa számok, vita és acsarkodás. Menj haza, otthon is játszhatsz ilyet a szomszédokkal.

58., Nos, kedves barátaim, jó évet zártunk. Minden tervünket megvalósítottuk, a számok imponálóak. Soha ennyien nem dolgoztak, mint most, a munkakörülményeket javítottuk, és rabok még a ruhájukat is maguk mossák.

59., Add Uram, hogy jó termés legyen. A mezőgazdasági miniszter felállt, leporolta az imazsámoly után a nadrágját, és ötszáz forintot dobott a perselybe, amit gondosan leírt a következő évben az adójából adomány címen.

60., Megőrült a parlament, és csak a zene érdekelte: azt a slágert dúdolták, ami valamikor Tolnai, Záray, Sárosi nótája volt: Gyere ülj kedves mellém. Mielőtt még elmennél …Mindenki a szőkeség mellett kívánt tanyát verni.

61., 2018-ra lett világos, miért olyan kevés a nő a parlamentben: mindenki tudta, kevéssé szeretik ők a nagyon csinos, mondhatnók, szexi riválisokat … Ők készültek!

62., Minden szomszédos állammal jó lett a viszonyunk, amióta a delegációkat jószolgálatinak nevezik, és egy világos hajú, szöszi hölgy vezeti. A külföldi delegációk nembeli összetétele egysíkúvá vált, ezt azért el kell ismerni.

63., Ez nem cuki, mondták a képviselőnek, és megsózták a sült krumplit.

64., Az engem, fiam, nem érdekel, hogy te miniszter vagy, állj a sarokba! És nehogy nekem lopkodd a pókokat a falról!

65., A választás jól sikerült. A képviselőasszony a lila ruhát vette fel.

66., Nem szeretem a grillezett skorpiót, nem tudsz néha mást főzni? Őrjöngött a képviselő, otthon is bogaraznak.

67., Én azt tüntetem ki, aki nekem tetszik.

68., Vili, a kutyus, a parlamentben rágta a csontot. Amióta Zoli felesége elcsípett egy közmunkás állást, neki kellett magával vinnie az ebet, és vigyáznia rá. A legcikibb az volt, hogy Vili azonnal vicsorogni kezdett, ha valamelyik képviselő megemelte a hangját, és kiabálni kezdett. A múltkor majdnem az egyik államtitkár fenekébe harapott, pedig aznap éppen dupla adag csontot fresszült fel.

69., Simán nyerünk, még egy gólt kell csak rúgni és kész.

70., Nem nyerhetünk, mert ahogy a kapu közelébe kerülök, jól sípcsonton rúg az a behemót képviselőtársam.

71., Leszavazták a kormányt, és ez még mind semmi, otthon is volt nemulass, mert a ruhaügyi miniszter megint a fotelre dobta a piszkos ingét.

72., A gyerek tök dilis, az apja munkájáról azt írta egy dolgozatban, az egészségügyi tálcát vezeti.

73., Senki nem akart sportminiszter lenni. Tudta az összes jelölt, itt lehet a legnagyobbat bukni. Elég egy 2:1 oda, és már lapát.

74., A miniszterelnököt a szőlősben érték úton az újságírók, amint elkezdett aszút aszalni.

75., Senki sem tudta, hol a kormány. Még a kormány sem!

76., Aki ennyi baromságot képes volt összehordani, mint ez a 76 kiagyalt pont, az már kormányzati tényező.
 
Vicc küldése e-mailben

Share

 
Értékeld a viccet:
1 2 3 4 5 (Eddig 0 szavazat - 0 átlag)

 
Ugrás a lap tetejére >>


viccoldal.hu on Facebook
 Állatos viccek | Anyós viccek | Arisztid és Tasziló | Bolond viccek | Boltos viccek | Bölcsesség viccek | Bűnözős viccek | Chuck Norris viccek | Csajozós viccek | Elvont viccek | Érdekes igazságok | Férfi viccek | Gyerek viccek | Házas viccek | Hogy hívják viccek | Horgász viccek | Idézet viccek | Informatikai viccek | Iskolai viccek | Jean viccek | Katona viccek | Közlekedési viccek | Miért viccek | Morbid viccek | Móricka viccek | Munka viccek | Nemzeti viccek | Nő viccek | Orvos viccek | Pikáns viccek | Pincér viccek | Politikai viccek | Rendőr viccek | Részeg viccek | Roma viccek | Skót viccek | Sport viccek | Stirlitz viccek | Székely viccek | Szeretős viccek | Szolga viccek | Szomszéd viccek | Szőke nő viccek | Utolsó viccek | Ügyvéd viccek | Vallási viccek | Zsidó viccek |
Állatos viccek (145 db)Anyós viccek (257 db)Arisztid és Tasziló (88 db)Bolond viccek (264 db)Boltos viccek (12 db)Bölcsesség viccek (1468 db)Bűnözős viccek (14 db)Chuck Norris viccek (249 db)Csajozós viccek (15 db)Elvont viccek (252 db)Érdekes igazságok (3131 db)Férfi viccek (70 db)Gyerek viccek (117 db)Házas viccek (199 db)Hogy hívják viccek (118 db)Horgász viccek (5 db)Informatikai viccek (22 db)Iskolai viccek (54 db)Jean viccek (120 db)Katona viccek (29 db)Közlekedési viccek (35 db)Miért viccek (15 db)Morbid viccek (153 db)Móricka viccek (41 db)Munka viccek (83 db)Nemzeti viccek (61 db)Nő viccek (96 db)Orvos viccek (181 db)Pikáns viccek (162 db)Pincér viccek (31 db)Politikai viccek (101 db)Rendőr viccek (139 db)Részeg viccek (33 db)Roma viccek (270 db)Skót viccek (46 db)Sport viccek (23 db)Stirlitz viccek (14 db)Székely viccek (51 db)Szeretős viccek (47 db)Szolga viccek (22 db)Szomszéd viccek (10 db)Szőke nő viccek (62 db)Utolsó viccek (32 db)Ügyvéd viccek (22 db)Vallási viccek (43 db)Zsidó viccek (60 db)

 

 

 

 
impresszum | jogi nyilatkozat | viccoldal.hu